hero-img

DÁTUM

2023.11.07 KEDD

HELYSZÍN

HUNGEXPO

Üdvözöljük


Lengyel Antal
elnök

Tisztelt Látogató!
Kedves Kolléga!

Köszöntöm Önt, s őszinte örömmel tölt el, hogy érdeklődik a Tabak Expo iránt. Ez azt jelenti, hogy felismerte az eseményen való jelenlét fontosságát.

A Tabak Expo nem csupán egy egyedülálló, reprezentatív program, hanem presztízsértékű rendezvény, amelyen felvonul a dohányipar, a trafikokban forgalmazó jelentős vállalkozások és a kiskereskedők elitje. S egyszerre jelenti a nagyszerű üzletkötések fórumát, a tartalmas beszélgetések, az ismeretszerzés, s nem utolsó sorban a kikapcsolódás lehetőségét.

Büszkeséget jelent számunkra, hogy a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága változatlanul támogatásra érdemesnek tartja az eseményt, s ezt jelenléte is mutatja. Rendkívül megtisztelő! Ahogy az is, hogy a kiállítók fontosnak tartották a megjelenést. Nem kevesebb, mint 50 kiállító várja az Expo látogatóit!

2023 jubileumi év a magyarországi dohány-kiskereskedők életében, hiszen tíz éve indult a trafikrendszer. Az Expo ténye, kínálata, s a tanúsított általános érdeklődés is alátámasztja mindazt, amit a szakma gondol az elmúlt évtizedről, s önmagáról: a „Nemzeti dohánybolt” mára országosan ismert márkává vált, mégpedig olyanná, amelyhez döntő többségében pozitív képzettársítások kapcsolódnak. Ehhez az Ön – és kollégái – munkája is hozzájárult!

Hívjuk és várjuk! Vegyen részt a Tabak Expon, munkatársaival együtt! A bolti dolgozók idén – nagyrabecsülésünk jeléül – az MDKSZ vendégei: számukra a belépés ingyenes.

Kedves Kolléga!

Végezetül arra buzdítom, hogy regisztráljon mihamarabb, biztosítsa a helyét, s november 7-én töltsön annyi időt az Expon, amennyit csak tud! Térképezze fel, s találjon rá a legjobb üzletkötési lehetőségekre, beszélgessen-beszélgessünk, s érezze jól magát!

2000résztvevő
50kiállító
33előadó

00

NAP

00

ÓRA

00

PERC

00

MP

A rendezvényről

Gyere el!

A Tabak Expo hazánk legnagyobb dohány kiskereskedelmi szakkiállítása és vására. Egy nap, egy helyszínen megtalálhatod kiállítóként valamennyi fontos dohányipari szereplőt, a trafikokban forgalmazható egyéb termékek gyártóit és forgalmazóit. Egész napos vásári forgataggal, színes programokkal, tartalmas szakmai előadásokkal és értékes nyereményekkel várunk!

Nézd meg!

Kiállítóink standjainál megnézheted, kézbe veheted, megkóstolhatod, testközelből is megismerheted a gyártók újdonságait, és azokat a termékeket, amelyek az üzleted sikerét jelentik majd a következő évben. Ha nem csak katalógusból szeretnél válogatni, hanem megnéznéd az árukészletedbe kerülő termékeket, akkor erre tökéletes alkalmat kínál a Tabak Expo!

Kérdezz!

Kiállítóink egész nap a rendelkezésedre állnak: kérdezz tőlük bátran, hasonlítsd össze a típusokat, márkákat, kérj tanácsot a legnagyobb dohányipari cégek szakértőitől, az üdítők és alkoholos italok forgalmazóitól.

Vedd meg!

Ha megtetszett valami, itt az alkalom arra, hogy fejleszd üzleted árukészletét! Kiállítóink máshol nem elérhető vásári kedvezményekkel várnak téged. Ha szemfüles vagy, most százezreket spórolhatsz az árukészleted feltöltésén!

Beszélgess!

Az Expo látogatói között ott lesznek a hozzád hasonlóan sikeres és elhivatott dohány kiskereskedők, régi és új ismerősök. Beszélgessetek, osszátok meg tapasztalataitokat egy jó kávé mellett, vagy a standok kínálatát böngészve.

Fejlődj!

Konferencia termünkben egész nap tartalmas és hasznos szakmai előadásokkal várunk, a trafikszektort érintő legfontosabb kérdésekben. A felügyeleti és ellenőrző hatóságok tapasztalatai és tanácsai mellett első kézből értesülhetsz a küszöbön álló hazai és EU szintű jogszabályok által hozott változásokról. Kerekasztal beszélgetéseken járjuk körül a trafikokban tapasztalható munkaerőhiány okait és megoldási lehetőségeit, valamint a bűnmegelőzés és áldozatvédelem kérdéskörét. A vásári forgatag mellett szakíts egy kis időt a szakmai fejlődésre is!

Legyél sikeres! Legyél ott!

Igen, itt történik minden, ami fontos! A Tabak Expo elhozza neked a dohányszektor színe-javát: az új termékeket, a legfontosabb gyártókat és szolgáltatókat. Velünk fejlesztheted az üzleted, kapcsolatokat építhetsz, találkozhatsz a szakma legfontosabb szereplőivel, trafikos társakkal, a felügyeleti szervek és a piaci szereplők képviselőivel. Mindenki itt lesz, aki számít!

TABAK EXPO program

Programok

 
  -

REPLAY

Speakers

profile

 
 
 
 
 
 

Program

hírek

Tűzmegelőzés: Katasztrófavédelem a Tabak Expón

Szeretettel invitáljuk látogatóinkat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság standjához is. Nagy büszkeség nekünk, hogy idén e nagy múltú szakmai szervezet is részt vesz a Tabak Expón, önálló standon találkozhatnak velük. A standon bemutatott információk középpontjában a tűzmegelőzés lesz: ebben a témában különösen fontos, hogy a lakosság figyelmét felhívják a veszélyekre, a tűzesetek kialakulásának potenciális okaira az otthonokban...


Társadalmi felelősségvállalás

„Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!” – Nagy-Britannia uralkodójának, III. Károlynak tulajdonítják ezt a mondást, vagy sokkal inkább – a bolygónk jövője szempontjából – nélkülözhetetlen szemléletet.

A környezetvédelem az emberiség jelenlegi legégetőbb kihívása. Igen, égetőbb a háborúskodásnál is! Hiszen vitán felül áll, hogy a környezeti ártalmak olyan láncolatok bonyolult halmaza, amelyek belátható időn belül beláthatatlan


Helyszín

A 2021-ben teljesen megújult HUNGEXPO páratlan helyszínt biztosít minden rendezvénynek.

Az új Kongresszusi Központtal kibővülve tökéletes nem csak kiállítások, hanem konferenciák, kongresszusok és más nagyszabású vállalati és szövetségi rendezvények lebonyolítására is. Itthon sehol máshol nem található ekkora helyszín és ilyen komplex szolgáltatásrendszer – a parkolástól a rendezvénytechnikai és informatikai háttéren és vendéglátáson át a termek és pavilonok kínálatáig – mint a HUNGEXPO területén.

Megközelíthatőség:

Busz: A Hungexpo-t tömegközlekedéssel legkényelmesebben a 10-es busszal lehet megközelíteni. A busz az Örs vezér teréről indul és szinte az összes kapunál megáll.

Metró: 2-es metróval érkezve, a Pillangó utca megállótól a főbejárat kb. 15 perc sétára található.

Gépkocsi: A rendezvényhelszín a belváros felől a Kerepesi út – Albertirsai út útvonalon közelíthető meg. Összesen 6 belső parkolóban a csarnokok közelében közel 3000 férőhelyen vagy a környező utcai parkolókban lehetséges parkolni.

Partnereink

Kiemelt Gyémánt Fokozatú Támogató
Gyémánt fokozatú kiállítók
Arany fokozatú kiállítók
Kiállítók
Szervező
Szakmai támogató